Zoeken naar:

Algemeen:

Startpagina

Sponsors

Contact

20.10.2010 - Dirty Old Man
He mannen (en dames),

het was een super mooie dag 10 Oktober. 2 mooie shows en super weer. En Joske, leuk dat je die mannen van Kortrijk kon laten zien wat je allemaal kan leren op de FSR....haha.
Komend weekeinde de Halowien op de FSR. Wij zijn ook nog snel gevraagd door de Rodeo mannen om een kleine show te doen dit weekeinde en misschien ook nog een extra in het weekeinde van 27-28 November, maar dat horen we nog.
We gaan Huubke nog eens in het zadel zetten en de 2 kleintjes gaan ook mee. Bedankt Jos voor het uitlenen van de paarden, bespreek anders alvast onder elkaar komend weekeinde wie tijd heeft om dat weekeinde te gaan in November, 2 paarden is wederom genoeg en het is in Heidelberg.
Veel plezier komend weekeinde en niet vergeten beste fans : 6 November, zaterdagavond grote show van jullie FLAMING STARS in LIER tijdens het grote BQHA weekeinde. Allemaal komen dus en we maken er een super feestje van.

10.10.2010 - huub
he mannen en dames jullei hebben vandag weer 2 mooie shows gegeven doe zo maar verder he grt

04.10.2010 - Dirty Old Man
Oh ja....

Zaterdagavond, 6 November hebben een Show op de jaarlijkse happening van de BQHA !!!
Dit wordt georganiseerd door de officiële vertegenwoordigers van het Quarter ras, aangevoerd door de ontzettend aardige mevrouw Vivianne Michiels, die we bij deze nog hartelijk willen bedanken voor het kunst en vliegwerk dat ze heeft verricht om onze reis door Duitsland mogelijk te maken binnen 3 dagen..XXX. Kom zeker met zijn allen kijken en laten we er een superfeestje bouwen, waar is het feestje...hier is (dan) het feestje!!!
Alvast succes mannen, en GO FOR IT !!04.10.2010 - John
Hey Cowgirls and Cowboys,

Komende zondag is het weer zo ver !Lekker dicht in de buurt en nog wel 2 shows op een dag! De eerste show op het terrein bij de Wedelse Molen, ze hebben weer een leuke dag georganiseerd met van alles te zien en te doen, pintjes drinken en zo...:-)Rond half 2 treden we daar op, de tweede show is zo rond 4 uur bij Manege Panhof, ook hier is het hele weekend vanalles georganiseerd door de BQHA. Komen dus en aanmoedigen die hap want we komen met het complete team en zijn : As CRAZY as EVER !!!

07.09.2010 - ruben
ja het was inderdaad weer een leuk weekendje
goeie shows en een leuk feestje

Hier klikken om een bericht achter te laten
Terug 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Verder