Zoeken naar:

Algemeen:

Startpagina

Sponsors

Contact

02.08.2010 - Erwin & Elke
Hey trickriders,

Jullie show in Keulen was echt keichique, iedereen heeft er duidelijk van genoten.
Een dikke proficiat aan iedereen.
Groeten en tot de volgende, Erwin & Elke

02.08.2010 - patje
hoi trickers trainers en aanhang van de flemingstars ik wil jullie oprecht bedanken voor het onvergeetelijk weekend dat jullie joyce en mij gegeven hebben woorden schieten mij te kort als ik terug denk aan de leut en het plezier dat wij gehad hebben met jullie het is een ongeloofelijk gevoel dat jullie mij gegeven hebben toen jullie die prachtprestatie neerzetten en dit tot 4x toe met zoveel inzet en zoveel plezier dat ik er haast zeker van ben dat er in heel europa geen team is met zo een klasse het was voor ons een zeer grote eer om er 2 dagen bij te mogen horen ook mario en linda een hele dikke proficiat jullie zijn het hart van dit team dus nogmaals bedankt iedereen en keep it up, doing it the cowboy way

02.08.2010 - Mario& Linda
Mario en ik willen graag iedereen bedanken die mee hebben geholpen tijdens het geweldige weekend in Duitsland! Speciale dank aan onze ruiters, we zijn (terecht)fier op de prestatie die jullie hebben neergezet!(dit tot 4x toe)
Ook een speciale dank aan onze geweldige presentator John! Door een goede intro (en door de inzet van de ruiters) ging het publiek tijdens elke show volledig uit hun dak!Dit waren voor ons keer op keer kippenvel momenten! Ook dank aan al de helpers en aan de mensen die vanuit België zijn komen kijken! Het geeft ons een heerlijk gevoel te weten dat onze ruiters zelfs in Duitsland jullie steun krijgen! Echt, we hebben ervan genoten van het begin tot het einde! Dus aan iedereen namens Mario en mij nogmaals een dikke merci voor jullie steun en inzet! Op naar het volgende zou ik zeggen!

02.08.2010 - jos
Een dikke proficiat aan het stuntteam en hun gevolg voor hun topprestatie die ze neergezet hebben in Keulen.We hebben het zelf niet gezien maar aan de berichtjes die ik gekregen heb van daar uit moet het mega geweest zijn.
De volgende keer willen we erbij zijn.
Grts Jos en kaat

02.08.2010 - Johan & Lon
Hé stunters en trainers. Ook wij waren blij dat we een heel klein stukje van jullie team waren, daar in Duitsland. Alle shows waren af, de sfeer was geweldig, iedereen zag er prachtig uit. Het hele publiek deed mee, ze kregen dan ook de opwarming van onze John, toen jullie in de arena waren.De hese stem van het roepen en fluiten, de rode handen van het klappen, we nemen het er graag bij, voor ONS team. Proficiat aan allemaal !!!!! Bedankt voor dit mooie week-end. Groetjes van deze fans en wij zijn fier op onze stunters en trainers. Johan & Lon

Hier klikken om een bericht achter te laten
Terug 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Verder